Untitled Document
Tervetuloa!

Olemme Turun alueen radioharrastajia ja olemme toimineet vuodesta 2003 lähtien kuumentaen radiotaajuuksia vaihtelevalla menestyksellä. Vuosien varrella olemme ottaneet yhteyksiä radiopuhelimilla useiden kilometrien päähän Turun ja lähikuntien korkeilta paikoilta esimerkiksi Luolavuorelta joka sijaitsee Turussa ilpoisissa.

Pääsääntöisesti aloitimme PMR446 – radiopuhelimilla ja tänä päivänä käyttämme muitakin radiotaajuuksia sunnuntaisin pidettävässä mäkikusosession yhteydessä. Sivustoltamme löydät melkein kaiken radioista ja niiden sisällöstä.

GRNClient - FRN


Nyt voit hyödyntää FRN - järjestelmässä android gsm - puhelintasi! Lue ja kokeile. Siis voit käyttää omaa android gsm - puhelinta radiopuhelimena FRN - järjestelmässä voit puhua radiolinkeiltä omalle gsm tai tabletille vaivattomasti käyttämällä datayhteyttä. Näin tavoitat mistä tahansa muut FRN - käyttäjät vaikka kesämökiltä.

Free Radio Network.

On saanut uutta ääntä frn – rinkulaan mikä on suotavaa. FRN – serveri jatkaa olemassa oloaan normaalisti ja itsehallittavia kanavia ( Huoneita ) on tullut myös lisää ja niitä saa anoa sähköpostilla. PTT – kytkis tilanne on hieman jäissä vielä mutta yritetään saada jokin universaali – kytkis luotua mikä soveltuu mihin tahansa radiopuhelimeen.